Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Promil Ölçen Aleti Kandırma Tutorialı

Slat

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar benden siz sevgili patilere büyük, hatta devasa hizmet.. Kör kütük sarhoş olup arabaya bindiğinzde artık polise yakalanma korkunuz olmayacak.. Çünkü bu yöntemle isteseniz 1 fıçı bira için, gene de promil aletlerinden yırtacaksınız..

Şimdi karışık birşey bekliyorsunuz ama hiçte değil.. İlk olarak;

1)İstediğiniz kadar için sıçın..
2)Bir adet pet şişe suyu buzluğa atın..
3)Arabaya binmek için kalkmadan önce buz gibi daşşak donduran suyu yanına alın
4)Arabayı sürün(dikkat edin çarpmayın eheh)
5)Polizei!!(yane polis) Arabayı kenara çekmeden önce buz gibi suyu için...
6)Polis size aleti üflettirsin.. Siz ayakta bile duramıyorsunuz.. Amaaa çok düşük değerler gösteriyor alet zuhauhauh.. Polis wtf? şeklinde size bakıyor..
7)İyi akşamlar memur bey diyin.. Sonra gidince arkasından bi küfür sallayıp gülün eheh..
8)Basın gaza gidin ehehhe

Açıklama: Bu adi promil aleti alkolün boğazda yarrattığı ısıyı ölçer.. O yüzden buz gibi su içince hiçbrişey anlaşılmaz.. Bilimsel açıklaması bu yani...

Bu yöntemin başarısızlık oranı yoktur.. %100dür yani.. Eğer işe yaramazsa ceza makbuzunu bana gönderin ben ödiycem.. O derece yani..

Not: eheh kafa iyi biraz o yüzden hatırlayamadım bu promil ölçen aletin adını mazur görün :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

Türke bişey olmaz içiniz rahat olsun kullanın bişey olmaz..

Bazen haberlerde çıkar adam kör kütük sarhoştur ama alette hiçbirşey çıkmaz.. Herhalde onlarda bu yöntemi keşfetmiş eheh..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım :)
O kurallar sizden para almak için yok.
Alkollü araç sürmekten binlerce kişi ölüyor.
Hadi onu bırak alkok boğazda ısı yaratıyorsa "daşşak donduran suyu" içince ölürsün heralde.[signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

Lol soğuk su içicen işte ne resmi.. Gidip polisin önünden slalom yaparak geçerken tek elle direksiyonu tutmak suretiyle bi ellede resim mi çekeyim?

Peki suyu içerken bi elle direksiyonu tutupta diğer elle su içerken hangi elimle resmi çekicem? Ayağımla mı tutayım direksiyonu? Ayağım direksiyonu tutarken gaza hangi uzvum basacak? Polis demezmi bana alkolü falan boşver maymun gibi araba kullandığın için ceza vericem sana diye?

*!ve sorular devam eder *[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 02 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 02 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Allahım :)
O kurallar sizden para almak için yok.
Alkollü araç sürmekten binlerce kişi ölüyor.
Hadi onu bırak alkok boğazda ısı yaratıyorsa "daşşak donduran suyu" içince ölürsün heralde.

Niye ölüyosun abi? Sen soğuk su içince yatıyomusun aşşa? Sen bana bunun cevabını ver? Sen bana bunun cevabını ver?.[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

buna da çözüm bulunmuş yane[signature][hline]22 HaziraN 2006'da görüşmek dileğiyle...
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şekilde ancak ateşinizi ölçmeye gelen polisi kandırırsınız..

Sıcaklık ölçmeye yarıyan aletlere bizim köyde termometre derler.. Alkolmetre ise promil olarak (aslında türkiye'de promil değil değerler yüzdedir) kandaki alkol oranını ölçen cihazdır..
Bunun işe yaradığını söyleyen varsa;
a) yalan söylüyor
b) o kadar içmiş ki olayı doğru düzgün hatırlayamıyor...
B şıkkı yüzünden ise olay anında yanında Pamela Anderson olduğunu ve devamında şapkalı ve göğüsünde yıldız bulunan uzaylıların kendisine eskort ettiğini falan da söyleyebilir.. İnanmamak lazımdır.. Bırakın uyusun, sabah kalkınca baş ağrısını dindirecek bir şeyler verin (kafasına meşe odunu ile vurun!)

Efendim Mythbusters isimli güzide programımız alkolmetre isimli cihazı her şekilde atlatmayı denemiş ve daimi başarısızlığa uğramıştır. Sadece bir kere alkolmetre denilen bu aleti atlatabilmişlerdir... Onda da ağızı mouthwash (gargara oluyor herhal) ile çalkalayıp tükürüp hemen üzerine alete üflemişlerdir... Ancak bu üflemenin üzerine yapılan ikinci üflemede değer alınan alkolün önceki ölçümlerine göre yüksek çıkmıştır. Keza gargarada da eser miktar alkol bulunabilir...

Kısaca promil denilen meret kandaki alkol miktarı ile ilgilidir.. Bütün bu bilgiye rağmen "Hüleyaaann bu yöntem işe yarar!! Ben kırk kere polis kontrolünden geçtim bu şekilde" diyen arkadaşlar varsa sakinleştirilmeli ve alkollü araba kullanmanın tehlikeleri anlatılmalıdır (veya anlamayacakları kesin olduğu için zorlamayın kendinizi ve kafasına meşe odunu ile vurun)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Peki denemekte serbestsiniz..

Mythbusterlar hangi aletle denedi bilmiyorum ama Türkiye'de kullanılan aletlerde bu teknik yüzde yüz işe yarıyor.. Sonuçta orda kullanılanla burda kullanılan farklı olabilir..

Çünkü Türkiye'de kullanılan aletler kandaki alkol oranını ölçmüyor.. Öyle olsaydı bu aletin 1gr alkol almadığınızda bile fazla çıkması açıklanamazdı..

Falan filan.. Burda seni ikna edemem herhalde.. Çok alkol alıpta lan eve nasıl dönücem şeklide düşünürsen beni hatırla, yanına bi şişe buz gibi soğuk su al.. Dene..

Olmazsa o zaman kafama vurursun odunla :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Promil ölçen her alet kandaki alkol oranını ölçer.. ABD ki aletlerle dünya üzerinde alkol ölçen aletlerin hepsi aynıdır. Tek fark var bizde Promil kullanılır (basitçe mg/100ml kan)[avrupa da promil kullanır], onlarda BAC kullanılır
0,1promil=1BAC olarak hesap edilir..
Hmm ayrıca Türkiye'deki alkol metrelerin çalışma prensibini oldukça iyi biliyorum.. ;)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Peki hocam ama lütfen alkollü olupta mecburen araba kullanmak zorunda kalırsanız ve başka bir çareniz yoksa deneyin.. İşe yaradığını göreceksiniz :)

Bir türkün akıl gücünün bilimin gücünü nasıl geçtiğini göreceksiniz!! :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olayı birçok kişiden duydum hiç denemedim ama herkes aynı şeyi söylüyor.
O kadar araba kullandım hiç yakalanmadım gururluyum mutluyum eheueu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi tutun ki burda anlatılan şeyler gerçek ve sizde bi gece pederden arabayı kaptınız yada arkadaşlarla(yaşınız büyük tabi peder durumu yok) güzel bi gece geçirelim dediniz.Toplam 5 kişisiniz.Arabayı kullanan gidişte dönüşte siz olacaınız için herkes olayın gırgırında ama size güveniolar.İçmeye başladınız.Gecede çok geç olmuş.o Saatte pamuk prensesi don atlet sersefil bırakcak saati çoktan geçmiş.Herkes bi güzel çakır.Kafalar ii hani.Barmenden çıkmadan önce girişte buzlua koyması için verdiiniz bir şişe suyu alıyosunuz.Arabanın yolunun tutuyosunuz.Arkadaşlar hala geik peşinde.Bazısı dayanamamış bi şişe absolute kapmış içerden.Dayanamıyosunuz zaten çakır olan halinize bakmadan yudum yudum içiyosunuz.Gırtlaınızdan geçerken ve midenize inerken verdii yanma hissi deişilmez bi haz.Yawaş hareketlerle kontaı çeviriosunuz.Arkadaşlarınıza son bi kez bakıosunuz.Her şey çok güzel gelio bi anda.Hız yapmak o da ne ki zaten içerken hızın kralını yaptım bu kadar içtim ölmedim şu arabanın başında kontrolü kaybedip ölmem diip tam gaz gidiosunuz.Tunalıdan çıkmış önce bakanlıklara urayıp ordan eskişehir yoluna giriyosunuz.Ve dümdüz bi yol.Tam hız için ideal.Gazı kaldıı yerden köklemeye dewam ediosunuz.Arkadaşlar olayın geyiinde.Camları açmış püfür püfür sigara içip gecenin keyfini çıkarma peşindeler.İlerde çevirme olduunu fark ediosunuz.Arkadaşınızdan az önce aldıınız souk suyu vermesini rica ediosunuz.

İki durum var,
1)sizin çakır ark suyu dayanamayıp içti sonrada fazla içtii biradan dolayı şişeye bi ihtiyaç molası verdi.(:)=Böle olursa yazıcak bişi kalmıo...:)
2)arkadaşınız şişeyi uzattı ve sizde bi dikişte içtinizde.
Bu daha mantıklı...
Sonra polis beyi atlattınız.Size ii geceler dedi.hatta wfyk kadar saçma bi takım harf kombinasyonları kurarak aslında kendisinin cümle kurma özürlü bi vatandaş olduunu gösterdi.belkide ssana "birader numarını anladım ama bu gece sana ceza yok demek" istedi yada "bu gece ölüme aday biri daha" demeye çalıştı.Yola dewam ediousunuz ümit köy köprüsünün ordasınız almanız gerekn keskin bir viraj ve o an kafa bulanıo bi anda "hayt be ulan polistende yırttık, ulan bu yolda ne kadar düzmüş" deip viraja azami 120 km/saat hızla giriş yapıosunuz.

Sabah haberlerinde ve o gece baskıya yetişmedii için ertesi günkü gazetede üzeri gazete kağıtlarıyla kapalı ve yanlarına konmuş 1 şişe absolutele 5 gencin fotorafı gaztede 3. sayfaya, haberlerdede politik haberleden sonra "Çok gençtiler" headline ı ile yayınlanıo.

Haberlerde acılı anne oğlunun tabutuna yapışmış bi şekilde yalvarırken aslında oğlunun ölümü kendi seçtiinin fakında bile deil.

OLası senaryo.Gelin vazgeçin şu alkollü araba kulllanma sevdasından.İnsanız bi kere gelioruz şu dünyaya.iki dakikalık zevk için yapılacak iş deil.Bu tutorialı kınıyorum.

Bunu yazarken çok geçti.Saat 2 bilemem kaç.Harf hataları ve yazım yanlışlarından dolayı özür dilerim zaten ondan editledim...

[Bu mesaj pulkas tarafından 03 Eylül 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hız yaparken ölmekden korkmam, (tekbaşımayken)
alkollü araç sürerken ölmektende korkmam, (tekbaşımayken)

ama herhangi bir arkadaşım ile biyerden biyere giderken geçireceğimiz herhangi bir kaza sonucu onun yaralanmasından bile korkarım.

yine de hız yaparım ama emniyet kemerini bağlattırır, koştuğunu yatay durumdan hava yaztığının en iyi geliş açısının olduğu duruma oturturum.
Alkollüyken taksiye binerim yanımda birisi varsa.
tek başıma da klübe gitmiceme göre, taksi gibisi yok.
zaten adam gibi bir klübün otopark parası 15-20 milyon
en az 30 liralıkda benzin attığımı düşünürsem.
50 milyon para yapar.
eh Gece tarifesi kuruçeşme nişantaşı 15 milyon tutsa yine dünya kadar kardayım. (ki tutmaz)

hız nasıl yapılacağını bildiğinde güzeldir.
alkolde içtikten sonra ne yaptığını bildiğinde.
[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben suyun sogukluk derecesini belirtmek icin kullandigi kaliba bittim, eheueheuhiee. hay sen cok yasa emi. ama yinede siz siz olun, cok ickiliyseniz araba surmeyin. sonra geri donusu olmaz. bidaha da icemezsiniz :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling.
Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again?
It's whitely vanishing, the silhouette of that day.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu kandaki alkolü nefesle nasıl ölçüyor hmz ilginç araştırmak lazım? şimdi bi arkadaş çıkıp anlatsa havadan aldıınız O2 soluk borusundan geçip akciğere ulaşıo ordan kana geçio nefes verirken kanda biriken co2 alkol oranınıda kapıp alete mi hücum edio =)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 03 Eylül 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Bu şekilde ancak ateşinizi ölçmeye gelen polisi kandırırsınız..

Sıcaklık ölçmeye yarıyan aletlere bizim köyde termometre derler.. Alkolmetre ise promil olarak (aslında türkiye'de promil değil değerler yüzdedir) kandaki alkol oranını ölçen cihazdır..
Bunun işe yaradığını söyleyen varsa;
a) yalan söylüyor
b) o kadar içmiş ki olayı doğru düzgün hatırlayamıyor...
B şıkkı yüzünden ise olay anında yanında Pamela Anderson olduğunu ve devamında şapkalı ve göğüsünde yıldız bulunan uzaylıların kendisine eskort ettiğini falan da söyleyebilir.. İnanmamak lazımdır.. Bırakın uyusun, sabah kalkınca baş ağrısını dindirecek bir şeyler verin (kafasına meşe odunu ile vurun!)

Efendim Mythbusters isimli güzide programımız alkolmetre isimli cihazı her şekilde atlatmayı denemiş ve daimi başarısızlığa uğramıştır. Sadece bir kere alkolmetre denilen bu aleti atlatabilmişlerdir... Onda da ağızı mouthwash (gargara oluyor herhal) ile çalkalayıp tükürüp hemen üzerine alete üflemişlerdir... Ancak bu üflemenin üzerine yapılan ikinci üflemede değer alınan alkolün önceki ölçümlerine göre yüksek çıkmıştır. Keza gargarada da eser miktar alkol bulunabilir...

Kısaca promil denilen meret kandaki alkol miktarı ile ilgilidir.. Bütün bu bilgiye rağmen "Hüleyaaann bu yöntem işe yarar!! Ben kırk kere polis kontrolünden geçtim bu şekilde" diyen arkadaşlar varsa sakinleştirilmeli ve alkollü araba kullanmanın tehlikeleri anlatılmalıdır (veya anlamayacakları kesin olduğu için zorlamayın kendinizi ve kafasına meşe odunu ile vurun)

o alet kandaki degeri olcemez cunku ufluyosun kan vermiyosunki adama[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...